Sungevity inkoopactie.

Ga naar de webwinkel en selecteer de SpeedComforts die u wilt hebben.
Bij het betalingsproces kan u de kortingscode SUNGEVITY invullen. Er gaat dan naast de algemene korting van 10% in de webwinkel nog eens 15% extra van het aankoopbedrag af. 

Deze kortingscode is geldig tot 31-03-2022

Past op bijna alle radiatoren en convectoren

Standaard radiatoren

De meestgebruikte radiatoren hebben twee of 3 platen. Tussen de platen zit meer dan 7 cm ruimte. Hier plaats je de SpeedComforts onderin de radiator. Je klikt ze zo vast met de handige magneetschuifjes.

Smallere radiatoren

Heb je een radiator waarbij je minder dan 7 centimer ruimte hebt tussen de platen? Ook dan klik je de SpeedComfort er gemakkelijk onder. Hiervoor trek je de magneetschuifje uit de SpeedComfort en zet ze terug met de magneetjes naar boven. Vastklikken en klaar.

De SpeedComfort komt nu strak onder de radiator te hangen.

Enkelplaats radiatoren

Heb je een radiator met één plaat, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.

Convector of convectorput

Met elke SpeedComfort krijg je 4 pootjes meegeleverd. Deze zitten in de behuizing. Deze pootje kun je in de speciaal hiervoor gemaakte gaatjes plaatsen, met het voetje in de lengterichting. Nu kun je jouw SpeedComfort zowel op als onder het convectorblok zetten.

Zo werken SpeedComforts

1
2
3
4

Universeel toepasbaar

SpeedComforts zijn geschikt voor bijna alle radiatoren en convectoren. Dankzij de magneetschuifjes passen ze op bijna alle radiatoren. Met de pootjes in de behuizing zet je ze op de convector.

1

Automatische werking

SpeedComforts komen met een thermostaatschakelaar die je op de radiator klikt ,in de buurt van de warmwater aanvoer. De SpeedComforts schakelen zelf in als je radiator of convector warm wordt. Zodra de temperatuur bij de thermostaatschakelaar 33 graden wordt, gaan de ventilatoren automatisch werken. Bij 25 graden schakelen ze weer uit.

2

Stille ventilator

De ventilatoren van SpeedComforts zijn fluisterstil. Ze maken minder dan 20 db geluid. Dit is minder dan het geluid van ritselende bladeren.

3

Verliesvrije adapter

De meegeleverde adapter is verliesvrij. SpeedComforts zijn energiezuinig: ze gebruiken ongeveer €0,32 aan stroom per jaar.

4

In een handomdraai te plaatsen

SpeedComforts passen universeel op de meeste radiatoren en convectoren. Je plaatst ze gemakkelijk onder de radiator met de magneetjes. Of je zet ze op de convector op de pootjes uit de behuizing. Vervolgens plaats je de sensor, ook met magneten, op de verwarming vlak bij de warmwater aanvoer en steekt de stekker van de adapter in het stopcontact. Je hoeft nu niks meer te doen: de slimme radiatorventilator schakelt zelf in en uit bij de juiste temperatuur.

Play Video

Dit heb je nodig

Is het nodig om zoveel mogelijk SpeedComforts op al je radiatoren/convectoren te plaatsen?
Het antwoord is simpel: nee. Begin met de woonkamer. Heb je andere kamers waar de verwarming veel wordt gebruikt, dan is het handig om ook daar onze slimme radiatorventilatoren te plaatsen.

Vuistregel voor het aantal te plaatsen SpeedComforts

Het aantal SpeedComforts dat je nodig hebt hangt samen met de grootte van de kamer. Voor een slaapkamer van ongeveer 12 vierkante meter (inhoud +/- 30m3) is één SpeedComfort meestal voldoende. Voor een grotere ruimte heb je er meer nodig.

Hoeveel je er nodig hebt bepaal je als volgt: Eén SpeedComfort verplaatst per uur zo’n 30m3 lucht. We willen alle lucht in een ruimte 1x per uur circuleren. Dat betekent dat je voor een kamer van 30m3  één  SpeedComfort nodig hebt, voor 60m3 twee SpeedComforts, etcetera.

Rekenvoorbeeld om te bepalen hoeveel je er nodig hebt: een woonkamer van 5 meter breed, 8 meter lang en 3 meter hoog heeft een inhoud van 120m3. Je kiest dan voor een Trio set met Uitbreidingsset, of twee Duo sets.

SpeedComforts zijn veilig voor kinderen

Bijzondere omstandigheden

Vaak hebben radiatoren het lastig om warmte in de kamer te brengen. Bijvoorbeeld doordat de bank er voor staat, een brede vensterbank er boven, of omdat ze zijn verstopt achter een decoratieve ombouw. In deze gevallen helpen SpeedComforts extra omdat ze, ondanks deze belemmeringen, die warme lucht de kamer in duwen.

Koppelen van meerdere SpeedComforts

Houd er rekening mee, dat je per SpeedComfort gemiddeld 50 cm lengte nodig hebt voor het plaatsen. Op een radiator/convector van 1.60m kan je er dus drie kwijt. Je kan tot wel 20 SpeedComfort’s doorverbinden, gebruik makend van één adapter. In de webwinkel vind je naast de complete pakketten ook Uitbreidingssets. Hierbij zit altijd een koppelkabeltje van 30cm.

Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.

Openingstijden

Ma-vr van 10:00 - 20:00
Zaterdag gesloten

Choose Your Language
EN
DE
FR