RETOURNEREN

Het retourneren van SpeedComfort producten binnen Nederland en de rest van Europa is gratis.

RETOURTERMIJN

Een retour moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan de kosten van de retour gestuurde artikelen gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SpeedComfort worden geretourneerd.


RETOURPROCEDURE

Er zijn twee opties om een SpeedComfort product te retourneren: dit kan via een pick-up bij je thuis of het pakket kan worden afgeleverd bij een DHL of UPS punt. Beide opties zijn gratis. Voor ons retourproces werken wij samen met Returnista. Om hiervan gebruik te maken vul je het digitale retourformulier in. Geef duidelijk op het formulier aan of de gehele bestelling of slechts een gedeelte retour komt.

Let op dat alle gegevens correct worden ingevuld, anders kan het langer duren voordat het aankoopbedrag weer op je rekening staat. 

Pick up:

Wegbrengen:

Wil je weten waar het dichtstbijzijnde UPS of DHL punt zich bevindt, klik dan op één van onderstaande links :

UPS:  Vind een afhaalpunt bij u in de buurt | UPS - Nederland
DHL:   DHL ServicePoints | DHL Parcel

Als het product door ons in goede staat retour is ontvangen, vindt de terugbetaling doorgaans binnen 3 werkdag plaats. NB: nadat wij onze betaalprovider opdracht hebben gegeven de betaling te retourneren kan het tot 2 werkdagen duren voordat het aankoopbedrag daadwerkelijk op je bankrekening, credit card of PayPal account staat.