RETOURNEREN

Het retourneren van SpeedComfort producten binnen Nederland en de rest van Europa is gratis.

RETOURTERMIJN

Een retour moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aangemeld worden. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SpeedComfort worden geretourneerd.


RETOURPROCEDURE

Er zijn twee opties om het SpeedComfort product te retourneren dit kan via een pick-up bij u thuis of het pakket kan worden afgeleverd bij een DHL of UPS punt. Beide opties zijn gratis. Voor ons retourproces werken wij samen met Returnista. Om gebruik te maken dient het digitale retourformulier ingevuld te worden. Geef duidelijk op het formulier aan of de gehele bestelling of slechts een gedeelte retour komt.

Let op dat alle gegevens correct worden ingevuld, anders kan het langer duren voordat het aankoopbedrag weer op uw rekening staat. 

Pick up:

 

Wegbrengen:

Wilt u weten waar het dichtstbijzijnde UPS of DHL punt zich bevindt, klik dan op één van de links hier beneden:

UPS:  Vind een afhaalpunt bij u in de buurt | UPS - Nederland
DHL:   DHL ServicePoints | DHL Parcel

Als het product door ons in goede staat retour is ontvangen dan maken we doorgaans binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug over. Let er op dat nadat wij onze betaalprovider opdracht hebben gegeven de betaling te retourneren het tot 2 werkdagen kan duren voordat het aankoopbedrag daadwerkelijk op uw bankrekening, credit card of PayPal account staat.