Anbo kortingsactie.

Ga naar de webwinkel en selecteer de SpeedComforts die u wilt hebben.
Bij het betalingsproces kunt u de kortingscode ANBO2023 invullen. Er gaat dan naast de algemene korting van 10% in de webwinkel nog eens 18% extra van het aankoopbedrag af.

Past op bijna alle radiatoren en convectoren

Standaard radiatoren

De meestgebruikte radiatoren hebben twee of 3 platen. Tussen de platen zit meer dan 7 cm ruimte. Hier plaatst u  de SpeedComforts onderin de radiator. U klikt ze zo vast met de handige magneetschuifjes.

Smallere radiatoren

Heeft u een radiator waarbij u minder dan 7 centimer ruimte hebt tussen de platen? Ook dan klikt u de SpeedComfort er gemakkelijk onder. Hiervoor trekt u de magneetschuifje uit de SpeedComfort en zet ze terug met de magneetjes naar boven. Vastklikken en klaar.

De SpeedComfort komt nu strak onder de radiator te hangen.

Enkelplaats radiatoren

Heeft u een radiator met één plaat, dan trekt u de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.

Convector of convectorput

Met elke SpeedComfort krijgt u 4 pootjes meegeleverd. Deze zitten in de behuizing. Deze pootje kunt u in de speciaal hiervoor gemaakte gaatjes plaatsen, met het voetje in de lengterichting. Nu kunt u uw SpeedComfort zowel op als onder het convectorblok zetten.

Zo werken SpeedComforts

1
2
3
4

Universeel toepasbaar

SpeedComforts zijn geschikt voor bijna alle radiatoren en convectoren. Dankzij de magneetschuifjes passen ze op bijna alle radiatoren. Met de pootjes in de behuizing zet u ze op de convector.

1

Automatische werking

SpeedComforts komen met een thermostaatschakelaar die u op de radiator klikt, in de buurt van de warmwater aanvoer. De SpeedComforts schakelen zelf in als uw radiator of convector warm wordt. Zodra de temperatuur bij de thermostaatschakelaar 33 graden wordt, gaan de ventilatoren automatisch werken. Bij 25 graden schakelen ze weer uit.

2

Stille ventilator

De ventilatoren van SpeedComforts zijn fluisterstil. Ze maken minder dan 20 db geluid. Dit is minder dan het geluid van ritselende bladeren.

3

Verliesvrije adapter

De meegeleverde adapter is verliesvrij. SpeedComforts zijn energiezuinig: ze gebruiken ongeveer €0,32 aan stroom per jaar.

4

In een handomdraai te plaatsen

SpeedComforts passen universeel op de meeste radiatoren en convectoren. U plaatst ze gemakkelijk onder de radiator met de magneetjes. Of u zet ze op de convector op de pootjes uit de behuizing. Vervolgens plaatst u de sensor, ook met magneten, op de verwarming vlak bij de warmwater aanvoer en steekt de stekker van de adapter in het stopcontact. U hoeft nu niks meer te doen: de slimme radiatorventilator schakelt zelf in en uit bij de juiste temperatuur.

Play Video

Dit heb je nodig

Is het nodig om zoveel mogelijk SpeedComforts op al uw radiatoren/convectoren te plaatsen?
Het antwoord is simpel: nee. Begin met de woonkamer. Heeft u andere kamers waar de verwarming veel wordt gebruikt, dan is het handig om ook daar onze slimme radiatorventilatoren te plaatsen.

Vuistregel voor het aantal te plaatsen SpeedComforts

Het aantal SpeedComforts dat u nodig heeft hangt samen met de grootte van de kamer. Voor een slaapkamer van ongeveer 12 vierkante meter (inhoud +/- 30m3) is één SpeedComfort meestal voldoende. Voor een grotere ruimte heeft u er meer nodig.

Hoeveel u er nodig hebt bepaalt u als volgt: Eén SpeedComfort verplaatst per uur zo’n 30m3 lucht. We willen alle lucht in een ruimte 1x per uur circuleren. Dat betekent dat u voor een kamer van 30m3  één  SpeedComfort nodig hebt, voor 60m3 twee SpeedComforts, etcetera.

Rekenvoorbeeld om te bepalen hoeveel u er nodig heeft: een woonkamer van 5 meter breed, 8 meter lang en 3 meter hoog heeft een inhoud van 120m3. U kiest dan voor een Trio set met Uitbreidingsset, of twee Duo sets.

SpeedComforts zijn veilig voor kinderen

Bijzondere omstandigheden

Vaak hebben radiatoren het lastig om warmte in de kamer te brengen. Bijvoorbeeld doordat de bank er voor staat, een brede vensterbank er boven, of omdat ze zijn verstopt achter een decoratieve ombouw. In deze gevallen helpen SpeedComforts extra omdat ze, ondanks deze belemmeringen, die warme lucht de kamer in duwen.

Koppelen van meerdere SpeedComforts

Houd er rekening mee, dat u per SpeedComfort gemiddeld 50 cm lengte nodig heeft voor het plaatsen. Op een radiator/convector van 1.60m kunt u er dus drie kwijt. U kunt tot wel 20 SpeedComforts doorverbinden, gebruik makend van één adapter. In de webwinkel vindt u naast de complete pakketten ook Uitbreidingssets. Hierbij zit altijd een koppelkabeltje van 30cm.

Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.

Openingstijden

Ma-vr van 10:00 - 20:00
Za van 10:00 - 17:00

Choose Your Language
EN
DE
FR