De SpeedComforts worden voor convectoren geleverd met eenvoudig te monteren pootjes. Hierop geplaatst wordt het effect van de SpeedComfort vergroot.De pootjes zorgen er voor, dat de magneten in de zijkant van de behuizing niet tegen de buitenwand kunnen komen. Dit is van belang om contactgeluid te voorkomen. Zorg dat de SpeedComforts altijd vrij van de metalen delen op de convector wordt geplaatst.
Je kan tot wel twintig SpeedComforts in serie op één adapter aansluiten. Ze worden tegelijk door één thermostaatschakelaar automatisch aan en uit gezet. 
Als in een convectorput een schot is geplaatst, kan het meegeleverde koppelkabeltje van 30cm te kort zijn.Bij de toebehoren in de webwinkel vindt je kabeltjes van 0,60 en 1,20m.

In een convectorput zijn de SpeedComforts op pootjes goed toepasbaar.

Deze versie van de SpeedComfort kan oude gietijzeren radiatoren met lamellen ondersteunen. Je plaatst dan de SpeedComforts op de pootjes op de grond onder de radiator. De externe thermostaatschakelaar klik je met de magneetjes vast in de buurt van de warme aanvoerleiding.