Welkom op de campagnepagina van ENGIE. Hieronder vind je informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Weet je al wat je wilt? Ga dan direct naar de webwinkel en selecteer de SpeedComforts die je wilt hebben.

Bij het betalingsproces kan je de kortingscode ENGIE2023 invullen. Je krijgt dan 20% korting op je totale bestelling.

Past op bijna alle radiatoren en convectoren

SpeedComforts zijn toepasbaar in de meeste radiatoren en convectoren.

Standaard radiatoren
De meestgebruikte radiatoren hebben twee of drie platen (type 22 of 33) met een tussenruimte van meer dan 7 cm. Hier plaats je de SpeedComforts onderin de radiator. Je klikt ze vast met de handige magneetschuifjes.

Smalle(re) radiatoren
Heb je radiatoren die minder dan 7cm ruimte hebben tussen de platen, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze met de magneet naar boven terug.
De blokjes tegenover de magneetschuifjes hebben alleen een cosmetische functie en kan je verwijderen.
De SpeedComfort komt nu strak onder de radiator te hangen.

Enkelplaats radiator
Heb je een radiator met één plaat, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.

Convector of convectorput
Heb je een convector of een convectorput, dan vind je daarvoor aan de onderkant van de behuizing vier pootjes. Plaats die in de speciaal hiervoor beschikbare gaatjes, met het voetje in de lengterichting. Je kan SpeedComforts zowel op, als onder een convectorblok plaatsen.

Afwijkende situaties
Als je ouderwetse lamellenradiatoren hebt, kan je er voor kiezen om SpeedComforts met draadjes of tiewraps er onder te hangen. Of je zet ze op hun pootjes er onder op de grond. Geen fraaie oplossingen, maar het werkt wel…..
En als in de onderkant van je radiatoren geen plek is voor SpeedComforts, dan kan je ze ook bovenin leggen. Op veel radiatoren ligt een rooster, waardoor ze nauwelijks opvallen.

Automatische werking
Bij de SpeedComforts krijg je een externe thermostaatschakelaar. Deze plaats je, ook met magneten, in de buurt van de warmwater aanvoer.

Energiezuinig
Een verliesvrije adapter wordt standaard meegeleverd.

Complete pakketten
SpeedComforts worden compleet geleverd, inclusief adapter, thermostaatschakelaar en verbindingskabeltjes (30cm)

Fluisterstil
SpeedComforts maken minder geluid dan ritselende bladeren…

Veel meer informatie vind je bij de FAQ’s

Lees meer...

Hoeveel heb je er nodig?

Hoe meer exemplaren, hoe groter natuurlijk het effect. Maar het is echt niet nodig om elke radiator/convector uit te rusten met SpeedComforts. Enkele vuistregels:

  • De SpeedComforts plaats je in verblijfsruimtes.
  • Een SpeedComfort verplaatst een kleine 30m3 lucht per uur. Als alle lucht in een ruimte 1x per uur circuleert is dat voldoende.
  • In een standaard woonkamer zijn doorgaans 3 tot 4 exemplaren (een Trio set, eventueel met een Uitbreidingsset, of twee Duo sets) toereikend.
  • In een slaapkamer (kinderkamer, hobbykamer) is een Mono of Duo set voldoende

Je hoeft niet alles in één keer te bestellen. De kortingscode blijft voorlopig geldig.

Hoe krijg je die mooie korting?

Ga naar de webwinkel en selecteer de SpeedComforts die je wilt hebben.
Bij het betalingsproces kan je de kortingscode ENGIE invullen. Er gaat dan, naast de algemene korting van 10% in de webwinkel, nog eens 20% extra af van het aankoopbedrag. Totaal krijg je dus 30% korting.

Onder normale omstandigheden wordt een bestelling binnen drie werkdagen bezorgd. Momenteel is het erg druk, houd er rekening mee dat de levering enkele dagen vertraagd kan zijn.

Veel meer informatie vind je bij de FAQ’s
Heb je andere vragen, stuur dan een mail naar [email protected]. Of bel onze klantenservice op +31 (0)85 666 62 23

In een handomdraai te plaatsen

SpeedComforts passen universeel op de meeste radiatoren en convectoren. Je plaatst ze gemakkelijk onder de radiator met de magneetjes. Of je zet ze op de convector op de pootjes uit de behuizing. Vervolgens plaats je de sensor, ook met magneten, op de verwarming vlak bij de warmwater aanvoer en steekt de stekker van de adapter in het stopcontact. Je hoeft nu niks meer te doen: de slimme radiatorventilator schakelt zelf in en uit bij de juiste temperatuur.

Play Video
Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.

Openingstijden

Ma-vr van 10:00 - 20:00
Zaterdag gesloten

Choose Your Language
EN
DE
FR