51 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.4/5 Voeg uw beoordeling toe
HanZ schreef op 09-02-2019 - 12:06
Het bestellen moet je toch even voor zitten maar dan heb je ook wat.Ik had wat teveel besteld en ik had wel verwacht dat men met mij contact zo opnemen of ik niet teveel had besteld.Je kan ook je telefoonnummer opgeven dus dat zal wel ergens van toepassing kunnen zijn.Beetje meedenken had ik wel verwacht.
De magnetische plaatjes met 2zijdig tape zijn van slechte kwaliteit,daar zit echt een verbeteringspunt in.
Ik had toevallig 3-m dubbelzijdigtape liggen en dat heeft de installatie gered.
Geluidsniveau is gewoon goed,ik hoor ze eigenlijk niet.Heb wel in de gaten dat de reviews erg afwisselend zijn,dus tot nu toe heb ik geluk gehad.Wisselend QA isseu ?
Prijzen zijn gewoon voor de rest goed.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Henk schreef op 04-02-2019 - 13:04
goed produkt. goed voelbare temperatuur.
geluid heel weinig alleen in stille ruimte licht suizen, geen probleem.
montage geen probleem.wordt gebruikt op een standaard cv installatie.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
pedro schreef op 03-02-2019 - 17:06
na ontvangst bleek 1 v/d 3 het niet te doen.
Na dit te hebben aangegeven bij speedcomfort hebben ze gelijk nieuwe opgestuurd en werd dag later al bezorgd. defecte heb ik gratis retour kunnen sturen.
Zeer goede service!
Zaterdag j.l. geplaatst onder radiator.
1e indruk is goed.
Maakt wel wat meer geluid dan verwacht, maar is wel te doen.
Even aankijken en dan bestel ik misschien ook wel voor andere kamer.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
René Barendsz schreef op 03-02-2019 - 13:34
Leuk experiment om je huis wat comfortabeler te maken. Product zou veel beter worden voor een bredere doelgroep door de inschakeltemperatuur op de thermostaat variabel te maken met een simpel potmetertje of schakelaar. 33 graden is niet voor iedereen een fijne drempelwaarde. Snoertjes zijn wat aan de korte kant om eea goed weg te werken. De units zijn 34 cm breed maar in de praktijk breder doordat je nog stekkertjes (van een paar cm) aan de zijkant moet insteken. Het paste maar net in mijn 40 cm brede convectoren. Genoeg ruimte voor doorontwikkeling dus wat mij betreft.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Marcel schreef op 30-01-2019 - 16:03
Leuk setje makkelijk onder de verwarming te plaatsen huis iets sneller warm. Hellaas teveel herrie. 1 module is te doen masr weinig effect met 3 modules eronder, echt teveel herrie

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Michiel J schreef op 30-01-2019 - 09:42
Ik heb de benedenverdieping (woon/eetkamer, open keuken, ca 60m2) voorzien van 9 units (3 radiatoren). CV ketel temperatuur is verlaagd naar 60 graden. Ik kan na enkele dagen nog niets zeggen over besparing maar we vinden dat het warmtecomfort in de kamer is verbeterd. Wel is enig geruis hoorbaar. Tenslotte vind ik de koppelsnoertjes voor verbetering vatbaar. Ze schieten te gemakkelijk los (als de unit onder de radiator uitsteekt en je er met de stofzuiger tegenaan komt dan is dat zo gebeurd).

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Rob schreef op 27-01-2019 - 20:35
Gekocht bij 50five dus niet hier. In gebruik in combinatie met stadsverwarming en nest Eerste resultaten zijn veel belovend. Kamer lijkt sneller warm en wordt 1,5 warmer met oude instellingen. Geluidsniveau is wel een enorme tegenvaller. Radiator wordt een klankkast. Helaas. Ga er aan proberen te wennen. ....hoop ik

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ad van Bergen schreef op 27-01-2019 - 16:29
Ik vind nergens de terugverdientijd vermeld, zo'n setje kost ongeveer € 140,00 dit is ongeveer 180 m3 gas, ik zou graag willen weten in hoeveel jaar je dit ongeveer terugverdient?

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fred Schulze schreef op 25-01-2019 - 17:53
Na 2jaar voortreffelijk gewerkt te heebben kregen wij storing.
Na een uiterst prettig telefoongesprek waarin besproken werd wat er eventueel stuk zou kunnen zijn is er een nieuw snoertje met adapter opgestuurd en werkt het sysyteem weer als vanouds.
Gweldige service alle lof
Fred Schulze

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
J Hes schreef op 20-01-2019 - 20:17
Werkt perfect
Cv ketel draait minder lang en sneller op temperatuur
Heb meerdere ventilators per radiators geplaatst
CV ketel werkt nu modulerend met cv water tussen de 25 en 40 graden
Het is nu lekker warm
Heb nu +/- 30 M3 gas minder verbruikt ondanks de koude themperatuur buiten

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Janny van der meer schreef op 20-01-2019 - 18:49
Na 18 jaar eindelijk een comfortabele warmte in de woonkamer ook nu het vriest. Geen koude onderstroom meer. Of het een besparing oplevert weet ik nog niet maar is wat mij betreft mooi meegenomen. De temperatuur van de cv-ketel heb ik verlaagd van 65 naar 55 graden celsius. Aansluiting was een fluitje van een cent. Dit kan zelfs iemand met twee linkerhanden. Met een klein beetje handigheid kun je alle snoeren uit het zicht halen. Heb zelf opberggootjes gekocht met plakstrip voor de elektriciteitsaansluiting. De verbindingsnoeren van de ventilatoren heb ik aan de cv vastgemaakt. Heb mij aan de aanbeveling gehouden om per 30 m3 een element te plaatsen.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Anne van der Meer schreef op 20-01-2019 - 11:36
Uit de productinformatie haal ik niet hoe je de speedcomfort moet plaatsen op de radiator. Is dit aan de bovenkant met de ventilator naar beneden/boven of is het aan de onderkant en dan de ventilator naar beneden. Uit de gebruiksaanwijzing kon ik dit niet goed achterhalen. Wie weet het?

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Peter schreef op 19-01-2019 - 20:41
(Nog) geen succes.
. De stekkers passen niet goed in de ventilator boxen. Hierdoor slecht of geen contact waardoor de ventilatoren regelmatig uitvallen.
. De juiste plaats voor een goede werking van de thermostaat is lastig te bepalen. Vaak draaien ventilatoren nog en is een koude luchtstroom bij de vloer voelbaar.
. De magneetjes van de thermostaat raken snel los.
. Hoewel radiatoren grondig stofvrijgemaakt zijn voor installatie meer stofdeeltjes in de ruimte door toename luchtcirculatie. Voor mensen astmatische klachten probleem.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
J.S. Kortleve schreef op 16-01-2019 - 17:30
Na een verhuizing blijkt dat de verwarming wel ondersteuning kan gebruiken. Indruk van twee duo ventilatoren is positief: zacht suizend geluid op de achtergrond als het geheel stil is in huis. Zijn er wel geluiden, dan hoor je ze niet. Wanneer de thermostaat ‘s avonds om 10 uur uitgaat blijft de temperatuur langer vastgehouden dan voordien. Nu maar eens kijken hoe ver de temperatuur van de cv dalen kan, zonder dat het oncomfortabel wordt: We zakten al van 90 naar 70 graden. Eens kijken of 60 ook te doen is, wanneer de buitentemperatuur zich rond het vriespunt gaat bewegen de komende dagen...

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Paul de Man schreef op 10-01-2019 - 11:29
Ik heb reeds enkele jaren twee "speedcomforts"en omdat ik ze onder heb geplaatst, had ik problemen . Ze gingen niet altijd aan. Daarna heb ik op de aanvoer van de radiator een schakelaar geplaatst, normaal geschikt en leverbaar voor een convector en dat werkt uitstekend!

Eigenlijk zou ik speedcomforts moeten hebben met twee ventilatoren omdat mijn radiator te klein is voor twee normalen maar die zijn helaas niet te krijgen.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Jan Oostewechel schreef op 08-01-2019 - 17:41
Prima apparaatje, thermostaat valt tegen, gaat te laat aan. Geluid is nog net binnen de perken en je went eraan. De fabrikant moet wel een productspecificatie toepassen op de thermostaat, anders heb ik er bij mijn lage temperatuur verwarmingradiatoren en convectoren er niets aan.
SpeedComfort schreef op 09-01-2019 - 17:01
Jan, we werken aan een alternatief voor de thermostaatschakelaar. Die moet gaan schakelen onder de 30 graden. Hopelijk voor het volgende stookseizoen beschikbaar. Overigens werkt de huidige versie in 99% van de gevallen prima. Als de aanvoertemperatuur in installaties echt heel laag kan, ontstaat soms een issue zoals bij jou.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Piet Kiekebos schreef op 04-01-2019 - 14:49
Ik heb 3 sets op lange dubbelle radiator. Watertemp op 60 gr. Kamer nog goed op temeratuur. Even wachten tot het echt gaat vriezen. Groot nadeel vind ik het geluidsniveau als de ventilatoren draaien. Op zichzelf stil, maar in de radiator niet. Radiator gaat als klankkast werken. Isoleren met een bandenplakrubber op de magneten helpt niet.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
danny schreef op 31-12-2018 - 17:32
Heb een duo plus enkelset gekocht
in de bricoplanit en met dat ze soms 20 % korting geven .
betaalde ik maar 102 euro voor het set ..
Ik heb de sensor op de buis geplaats , als hij warmwater voelt werkt die al ..
en met dat de pomp nog wat nadraait .
is dat prima …

een aanrader …..

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Jeroen Scholten schreef op 29-12-2018 - 22:52
De sensor schakelt pas ruim boven 40C in, terwijl de specificatie 33C is. Dus helaas totaal niet bruikbaar voor mijn laagtemperatuur verwarming, want de uitgeschakelde ventilatoren blokkeren juist de natuurlijke luchtstroom. Ik heb dit zojuist gemeld bij Speedcomfort en laat weten of/wanneer dit opgelost wordt.

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hans v.d. Brink schreef op 21-12-2018 - 17:46
Installatie kostte meer moeite dan voorgespiegeld. Je moet ‘t doen met één tekeningetje op de verpakking. Ik had een fijne, warme luchtstroom verdachtmakende tot mijn. Verbijstering kont er een fris (...) luchtstroompje tussen de platen van mijn radiator door. Als dit niet verbetert, gaan de speed comforts snel terug. Jammer! Had grote verwachtingen

Lees de volledige beoordeling

Algemene beoordeling
Productinformatie
Installatiegemak
Geluidsniveau
Levertijd

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
SpeedComfort heeft een gemiddelde waardering van 4.4 gebaseerd op 51 beoordelingen




Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze coookieverklaring pagina bezoeken!